luni, 18 ianuarie 2010

Omul a scris biblia, omul a construit bisericile, omul e misogin si tot omul susține ca homosexualitatea este un păcat împotriva naturii

Nu știu daca exista sau nu Dumnezeu si prefer sa nu mă bag in aceasta problema dar un lucru este cert:

OAMENII sunt cei care au scris biblia, au construit bisericile, au numit preoțimea si au pus bazele moralei creștine. Tot oamenii sunt cei care, in numele lui Dumnezeu, ii judeca si ii condamna pe alții pentru orientările lor sexuale. Omul este cel care folosește credința ca pretext pentru atitudinea sa homofoba. Așa cum pe vremuri credeau ca Pamantul este centrul universului, credinciosii si acum continua sa creada ca homosexualitatea este o alegere, un pacat si un comportament vicios, calcand in picioare dovezile ca orientarea sexuala este o caracteristica biologica a individului care nu deranjeaza cu nimic pe cei din jur, nu strica educatia copiilor(acestia nu devin homosexuali prin educatie), nu se transmite de la un individ la altul si nu pericliteaza specia atata timp cat procentul persoanelor LGBT este constant.

Așa cum s-au incapatanat sa creada in teoria geocentrica sau a Pamantului plat si infinit si au ars oameni pe rug in orgoliul lor, credinciosii nu vor nici acum sa admită ca unii oameni se nasc cu alte orientări sexuale.

Adevărul științific trebuie sa învingă ignoranta ascunsa sub masca credinței. A spune ca homosexualitatea este împotriva naturii este mai absurd decât teoria Pamantului plat si infinit pentru ca INSUSI NATURA ne-a făcut pe unii dintre noi cu creiere intersexualizate si orientări sexuale neheterosexuale

Credinciosii se contrazic singuri, zic ca sexul este doar pentru procreație dar nici-unul dintre ei nu face sex doar o singura data sau de doua ori in viața, cu singurul scop de a face copii si mai mult, cu toata homofobia lor, manastirile sunt pline de homosexuali si lesbiene. Credinciosii nu admit ca si intre doua persoane de același sex poate exista IUBIRE. Credinciosii vorbesc mereu despre iubire iar in același timp instiga la ura împotriva unor oameni pe care chiar Dumnezeu(daca exista) i-a făcut cu alte orientări sexuale. Așa cum exista tot felul de indivizi intersexuati exista si oameni in cazul cărora intersexualitatea se manifesta doar la nivelul creierului, acestia având alte orientări sexuale.

In teoria religioasa femeia este considerata inferioara bărbatului si chiar murdara si nu se bucura de aceleași drepturi ca si bărbatul. Ea nu trebuie sa iasă din cuvântul bărbatului ii este interzis sa fie preot, nu are voie sa intre in altar si este asociata cu păcatul originar.Daca ar fi sa ne luam după adevărul științific in natura femelele sunt mult mai importante pentru supraviețuirea speciei decât masculii si starea inițiala si cea mai stabila a tuturor embrionilor este starea de femela. In natura femela este regula si masculul este excepția, direcția feminina este calea cea dreapta, iar masculinizarea este deviația.Daca exista Dumnezeu ca inteligenta superioara care a creat si universul si natura si totul atunci acest Dumnezeu nu este misogin, din contra, este chiar feminist.

Eu una cred ca in majoritatea religiilor homofobia, la fel ca si misoginismul au fost impuse nu de dumnezeu, nu de sfinți, nu de îngeri ci de oameni(mai ales barbati), care datorita instinctelor lor de masculi dominanți nu suportau nici homosexualii nici femeile care încercau sa ridice capul si sa fie egale cu bărbatul, deci este vorba tot de un instinct animalic, in nici-un caz de Dumnezeu. Nu Dumnezeu le-a spus oamenilor sa aibă aceasta atitudine fata de femei si homosexuali ci masculul feroce din ei care percepe prezenta unui mascul homosexual sau competiția din partea unei femei ca pe un atac la barbatie.

Poate ca Dumnezeu exista, nu am dovezi nici pro nici contra existentei lui dar oricum nu avem noi oamenii dreptul sa-i judecam si sa-i condamnam pe alții pentru felul in care s-au născut si sa instigam la ura in numele credinței pentru ca credința înseamnă iubire nu ura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu