luni, 24 octombrie 2016

Daca casatoria intre persoane de acelasi sex nu este interzisa NU in seamna ca toata populatia va deveni gay si nu vom mai avea copii

In ultimul timp Coalitia pentru Familie si alte organizatii impotriva drepturilor omului se agita ca dracu in cristelnita pentru interzicerea casatoriilor gay ca si cum daca nu scrie in constitutie ca casatoria trebuie sa fie intre un barbat si o femeie TOATA populatia se va casatori cu persoane de acelasi sex, nu va mai face nimeni copii si vom disparea ca natie. Din pacate exista un numar mare de oameni care cred aceasta aberatie si se tem de casatoria homosexuala ca de o arma de distrugere in masa.
Acesti oameni cred ca homosexualitatea este un comportament invatat care poate fi promovat sau descurajat deoarece ei habar nu au ca 4% dintre barbati si 2% dintre femei SE NASC cu o orientare sexuala homosexuala in timp ce 15 % dintre oameni se nasc cu o anumita forma de bisexualitate.
Aceste procente sunt constante in toate societatile, indiferent de factorii politici, singura diferenta constand in faptul ca in societatile homofobe persoanele cu alte orientari sexuale sunt mai putin vizibile (multi bisexuali alegand sa traiasca o viata aparent heterosexuala) sau dispar prin sinucidere, emigratie etc.
Barbatii si femeile difera in ceea ce priveste structura creierului si din acest motiv majoritatea barbatilor se simt atrasi de femei si majoritatea femeilor se simt atrase de barbati dar exista si exceptii legate de modul in care au interactionat genele implicate in metabolismul steroidian si gena Xq28 in perioada critica din perioada prenatala, cand se formeaza nucleul INAH 3. Odata format acest nucleu nu-si mai modifica structura.
Exista alele feminizante care fac ca barbatii care le detin sa fie hoosexuali in timp ce femeile sunt mai feminine, mai atragatoare, mai interesate de barbati si mai fertile decat alte femei si alele masculinizante, strans legate de homosexualitatea feminina si in acelasi timp de virilitatea barbatului.  Cu alte cuvinte un barbat homosexual desi nu lasa urmasi isi poate transmite mai departe alele feminizante prin rudele de sex feminin care vor lasa chiar mai multi urmasi decat alte femei in timp ce o femeie lesbiana poate avea un frate foarte viril si potent care se va impune si va lasa un numar mare de urmasi. Din acest motiv natura nu a eliminat genele pentru homosexualitate.
Scriu aceste materiale sperand ca cel putin un politician le va vedea si adevarul stiintific va invinge indostrinarea religioasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu