luni, 11 ianuarie 2016

De ce nu este homosexualitatea o amenințare pentru "familia tradiționala" si pentru supraviețuirea speciei?

In ultimul timp biserica in disperarea ei conservatoare duce un adevarat război împotriva persoanelor care au alte orientări sexuale si încearcă sa impună modificarea constituției astfel încât aceasta sa specifice ca familia se întemeiază pe căsătoria intra un bărbat si o femeie, ca si cum fara aceasta reglementare toată populația s-ar căsători numai cu persoane de același sex și nu ar mai face nimeni copii. Demersul este vechi dar abia acum a rabufnit in presa. Acum 2 ani au venit si la mine acasa 2 oameni care  faceau parte din partidul de buzunar UPSC(Uniunea Populara Social-Crestina) si au incercat in mod agrsiv sa ma determine sa semnez.
Ceea ce nu înțelege o buna parte din poporul roman este faptul ca comportamentul sexual este unul instinctual, înnăscut, dimorfic sexual, provenit din etajele arhaice ale sistemului limbic, nu unul învățat, nu un păcat cum au susținut cei care cu mii de ani in urma, când nu se stia nici macar ca planeta noastră este rotunda, au scris adunătura de texte numita biblie, mânați nu de o inteligenta superioara ci de propriile lor viziuni intolerante si misogine. Sa nu uitam ca tot in biblie scrie ca lumea a fost facuta in câteva zile, ca omenirea a ponit de la doar 2 oameni (cu toții ar trebui sa știm ca o specie dispare prin consanguinizare dacă numărul de indivizi scade sub o anumita valoare), ca întâi a fost creat bărbatul după care femeia a fost făcuta din coasta lui (in timp ce in natura toți embrionii sunt femele in faza lor inițiala, înainte sa survină masculinizarea, femela fiind esențiala pentru supraviețuirea speciei in timp ce rolul masculului este unul legat de asigurarea diversitatii genetice, acesta lipsind in cazul unor specii partenogenetice) si ca stelele vor cădea pe pământ precum smochinele iar cerul se va desface ca o coperta de carte, iar din cele 4 colțuri ale pământului, plat in viziunea lor, ingerii vor sufla 4 vanturi. Ei nu aveau nici măcar noțiunea de univers si credeau ca cerul e un fel de copertina cu stelele atârnând precum niste beculete cat smochinele. Habar nu aveau ei ca o stea se poate afla la mii de ani lumina de noi si poate fi de nenumărate ori mai mare decât planeta noastră, asa cum nu le dădea in gând ca aceasta are o forma sferica.
Revenind la homosexualitatea si bisexualitatea umana, acestea se întâlnesc la 4%, respectiv 15% dintre bărbați si 2% respectiv 15% dintre femei. Aceste procente tind sa fie constante, indiferent de tipul de societate si perioada istorica. Chiar si in societatile cele mai opresive acesti oameni au existat si exista ascunși undeva.
Ceea ce nu stiu cei care lupta acum pentru "apărarea familiei tradiționale" si impotriva drepturilor omului, asa cum înaintașii lor nu știau ca trăiesc pe o sfera pe care au trăit dinozauri si multe alte specii defuncte înaintea noastră si ca evoluția a avut nevoie de milioane de ani ca sa ajungă la Homo sapiens, este faptul ca creierul este dimorfic sexual si din acest motiv majoritatea bărbaților se simt atrasi de femei si majoritatea femeilor se simt atrase de bărbați dar exista si excepții, femei cu creierul masculinizat sau bărbați cu creierul nemasculinizat si feminizat, procesul de masculinizare depinzând de acțiunea hormonilor androgeni intr-o anumita perioada din viata intrauterina, cand al 3lea nucleu interstițial, responsabil cu recunoasterea partenerului sexual, devine mai mare la indivizii androgenizati care in viata adulta se vor simti atrasi de femei sau ramane in stadiul feminin default la cei neandrogenizati sau cu mutații in gena Xq28, care mai târziu se vor simti atrasi de barbati. Aceste structuri asa cum s-au format in acea perioada critica asa raman pentru tot restul vietii si din acest motiv orientarea sexuala nu se schimba ci doar da impresia ca se schimba in cazul unor persoane bisexuale si asa cum un homosexual nu poate fi "vindecat", încercările de schimbare a orientarii sexuale fiind doar experiențe traumatizante ce distrug psihic si pot duce chiar la sinucidere, asa nici heterosexualii nu devin homosexuali doar pentru ca vad parade gay si căsătorii intre homosexuali in jur in loc sa vada homosexuali omorați cu pietre ca pe vremea barbarilor homofobi si misogini care au scris textele ce instiga la ura pe care multi dintre noi le considera sfinte. Un om care s-a nascut cu nucleul INAH 3 structurat intr-un mod caracteristic propriului sex  va alege mereu "căsătoria tradiționala" pentru ca prin natura lui este heterosexual, din naștere, nu pentru ca asa l-a educat societatea in timp ce altul la care acest nucleu are forma si structura specifica sexului opus se va îndrăgosti mereu de persoane de acelasi sex, indiferent de mediul in care a crescut. Experimentele pe baieti cu sexul schimbat de la nastere au dovedit si ele ca influenta mediului social si a educației asupra orientării sexuale este nula. Toate aceste "fete" s-au simțit atrase de fete/femei si nici măcar una nu a simțit o atracție cat de mica fata de un băiat/bărbat. Asa cum nu putem dresa un animal sa se comporte ca o femela in călduri dacă este mascul, asa nu putem învăța un om sa fie heterosexual dacă structura hipotalamusului lui este una caracteristica sexului opus.
Legalizarea căsătoriilor intre persoane de același sex nu duce la căsătorii intre persoane de același sex pe banda rulanta si distrugerea "familiei tradiționale", cu scăderea numărului de copii, cum susțin acești ignoranți, ci asigura egalitatea in drepturi intre cei care S-AU NĂSCUT cu alte orientări sexuale si heterosexuali.
 Sa ne gândim la situația tragica a unui om care are alta orientare sexuala, isi pierde locul de munca si se îmbolnăvește. Acesta ajunge sa fie obligat sa plătească toate serviciile medicale sau sa moara ca un câine în timp ce partenerul sau partenera nu este lăsat/a nici măcar sa vina in vizita la spital fiind considerat/a o persoana străina, neavând drept de aparținător, neputând de exemplu sa-si dea acordul pentru o intervenție chirurgicala sau un alt tip de tratament fără de care viata pacientului este pusa in pericol, în timp ce altul, care este căsătorit, beneficiază de asigurarea soțului sau a soției care are drept de aparținător, putând lua decizii importante pentru sănătatea persoane respective. Scenariul de mai sus este cu atât mai probabil cu cât o persoana necăsătorita poate fi concediata mai repede si mai ușor decât una căsătorita atunci când se fac restructurări.
Interzicând prin constituție căsătoria homosexuala nu facem altceva decât sa lovim în cei 2-4% din populație care s-au născut nucleul INAH 3 diferențiat într-o maniera caracteristica sexului opus si din acest motiv se pot îndrăgosti numai de persoane de același sex și în persoanele bisexuale care deși se pot implica într-o căsătorie heterosexuala pot fi foarte nefericite în aceasta situație.

Un comentariu:

 1. Casatoria este o "inventie" specifica oamenilor (evident ca nu se intalneste in natura) si reprezenta in trecut forma oficiala de intemeiere a unei familii cu scopul vadit de a concepe si creste urmasi.
  Principala ratiune a acestei "inventii" a fost legarea partenerului masculin de partenera sa si de copiii lor. In lipsa acestei "legaturi" oficiale, partenerul masculin are tendinta de a parasi partenera sa si urmasii sai, punandu-i intr-o situatie deosebit de dificila (mai ales in epocile trecute). Dovada este numarul enorm de abandon familial masculin din vremurile noastre, cand institutia casatoriei devine tot mai desueta.
  In acest spirit este conceputa acum si institutia casatoriei prin legile oficiale.
  Ulterior, scopul initial a fost "completat" cu alte ingrediente, mai ales de natura materiala.
  Cuplurile homo nu au ca scop ideea principala, de concepere si crestere de copii, dar sunt atrase mai mult de alte "ingrediente" avantajoase, specifice casatoriei. Aceste avantaje se pot obtine foarte simplu prin acte notariale, nu neaparat prin casatorie oficiala. Astfel nu vor fi "loviti" de nici o inechitate sociala.

  RăspundețiȘtergere