miercuri, 29 aprilie 2015

Yelena Mizulina si propaganda homosexuala

Pe fondul inculturii si al indoctrinarii cre(s)tine in Europa de Est a aparut conceptul de "Propaganda homosexuala", ca si cum homosexualitatea ar fi un lucru care se invata.  A vorbi de propaganda homosexuala este un nonsens. Yelena Mizulina din duma de stat din Rusia si multi altii nu cunosc faptul ca oamenii se nasc cu o orientare sexuala sau alta in functie de modul in care in perioada prenatala gena Xq28, genele implicate in metabolismul steroidian si anumiti factori fizici si chimici au interactionat masculinizand sau nucleul INAH 3 din hipotalamus.
Yelena Mizulina si altii ca ea considera ca "homosexualii pot infuenta negativ minorii" inavatandu-i sa devina si ei homosexuali. Oare cunoaste Yelena Mizulina cazul Bruce/Brenda/David Reimer, baiatul crescut ca fata? Oare stie Yelena Mizulina ca in cazurile baietilor operati de la nastere si crescuti ca fete, toate aceste "fete" au ajuns sa se simta atrase numai de fete in adolescenta, chiar daca au fost invatate ca e normal si frumos sa iubeasca un barbat si sa se marite? Eu ma indoiesc ca aceasta femeie de serviciu (ar fi fost mult mai potrivita ca femeie de serviciu decat ca om politic) ar avea cunostiinte de neurobiologie si embriologie.
Chiar si un ingrijitor de la circ stie ca oricare dintre animale poate fi dresat sa sara intr-un anumit mod, sa aduca mingea, sa asculte de om si sa raspunda la anumite comenzi  dar niciodata nu poate fi dresat sa se comporte ca o femela in calduri daca este mascul. Comportamentul sexual este unul dintre comportamentele bazale, instinctive, ce provin din etajele cele mai vechi ale creierului, nu din scoarta, fiind un comportament înnăscut, nu invatat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu