miercuri, 29 iunie 2011

Cum tratam pedofilia?

Din pacate multi necunoscatori tind sa confunde homosexualitatea cu pedofilia desi sunt doua lucruri total diferite. In timp ce un homosexual se simte atras din punct de vedere sexual de indivizii de acelasi sex pentru ca nucleul INAH 3 din hipotalamus este organizat ca la indivizii de sex opus, un pedofil are reacții sexuale fata de copii pentru ca la acesta instinctul sexual se amesteca cu instinctul matern si ca urmare prezenta copilului provoacă o erecție. Creierul pedofilului confunda obiectul instinctului matern, in speța copilul, cu obiectul instinctului sexual, partenerul sexual.

Spre deosebire de homosexualitate pedofilia poate fi considerata o boala pentru ca aduce grave prejudicii celor din jur.

Pe langa pedofilii sadici care violează copii si sunt un adevarat pericol pentru societate exista si multi barbati care ajung la psiholog sau la sexolog pentru ca le plac copiii dar au si pulsiuni sexuale fata de acestia, fiind vorba de o pedofilie afectiva. La acesti oameni iubirea materna se amesteca cu sexualitatea debordanta si agresivitatea data de testosteron.

Ramane o mare întrebare la care trebuie sa ne gândim: De ce nu exista femei pedofile?

Toti pedofilii sadici, periculosi pentru societate care molesteaza copii sunt barbati deoarece femeile au mult mai putin testosteron si nu au un penis care sa intre in erecție si in consecința la o femeie instinctul matern se manifesta mult mai puternic decât instinctul sexual care de multe ori se reduce la componenta lui afectiva. Cu cat cantitatea de testosteron e mai mare cu atat libidoul e mai mare si la barbati cantitatea de testosteron este mult mai mare decât la femei.

 

După părerea mea cea mai buna metoda pentru vindecarea pedofililor nu este tinerea lor in închisori de unde ies la fel de periculoși ci operația de schimbare de sex urmata de un tratament cu hormoni feminini pe viața, totul făcut obligatoriu. In acest fel un pedofil periculos ar deveni o femeie mămoasa si iubitoare care ar iubi copiii fara sa-i agreseze sexual. In lipsa testiculelor a penisului si a hormonilor androgeni individul nu va mai avea pulsiuni sexual-agresive, ramanand doar componenta afectiva.

Același procedeu ar trebui aplicat si in cazul violatorilor, după intervenția chirurgicala si după tratament aceștia nemaiputând sa comită nici-un alt viol.

Pentru un violator schimbarea forțata de sex ar fi o pedeapsa mult mai grea si mai de temut decât închisoarea in care acesta poate sa comita alte violuri pentru ca dupa ce iese de acolo sa devina si mai periculos si sa o ia de la capăt cu comportamentul sexual-agresiv.

Acum se discuta in parlament o lege care prevede castrarea chimica a pedofililor abia la a 3a abatere. Eu i-as propune deputatului Alin Popoviciu sa modifice legea in asa fel incat pedofilii sa fie supusi unei operatii care presupune castrarea chirurgicala si indepartarea penisului, cu sau fara realizarea unui neovagin, dupa care individul respectiv sa fie obligat sa ia toata viata hormoni estrogeni si antiandrogeni.

Castrarea chimica se face cu antiandrogeni puternici cum este acetatul de ciproteron care se gaseste in pastilele de Androcur. Din pacate castrarea chimica nu este definitiva iar la intreruperea tratamentului pedofilul poate sa aiba iar pulsiuni sexuale si sa abuzeze alti copii. Castrarea chirurgicala este mult mai eficienta deoarece este ireversibila iar daca este indepartat si penisul individul nu va mai avea cum sa abuzeze de copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu