vineri, 13 aprilie 2012

Rusii nu vor sa știe ca homosexualitatea e înnăscuta

Cu putin timp in urma, probabil la presiunile bisericii ortodoxe in Rusia a fost adoptata o lege care interzice “propaganda homosexuala in rândul minorilor” si “promovarea sodomiei”.

Rusii se comporta de parca habar nu ar avea ca un copil nu devine homosexual pentru ca vede o parada gay sau doi barbati sarutandu-se pe strada pentru ca ceea ce determina orientarea sexuala este structura nucleului INAH 3 din hipotalamus, nu exemplele din jur, nu experienta de viata, nu educatia. Daca de exemplu un baiat heterosexual, cu un creier complet masculinizat sufera o operatie de schimbare de sex imediat dupa nastere si este crescut ca o fata si mintit toata viata ca s-a nascuta fata si ca e normal sa-i placa baietii, cum s-a intamplat cu David Raimer, crescut ca Brenda si inca 25 de baieti care se nascusera cu extrofie cloacala si au fost crescuti ca fete, acest individ nu va ajunge niciodata sa se simta atras de un baiat chiar daca toti din jur ii spun ca e fata si asa e normal. Atat Brenda cat si celelalte “fete” care au fost la origine baieti dar au suferit operatii de schimbare de sex la nastere simteau atractie sexuala fata de fete, toate respingand vehement ideea de a fi cu un barbat.

La om, ca si la toate celalalte specii comportamentul sexual este un comportament innascut, determinat genetic si hormonal, nu invatat, cu alte cuvinte nu putem dresa un animal mascul sa se comporte ca femela sau invers.

A spune ca o parada gay strica tanara generație promovând homosexualitatea este o mare aberație pentru ca daca acești copii,pe care chipurile vor rușii sa-i apere de influentele malefice care le pot strica educația, nu vor ajunge sa adopte un comportament homosexual decât daca au nucleul INAH 3 din hipotalamus structurat ca la sexul opus si in acest caz orice ar face orientarea homosexuala se va manifesta, tot vor simți atracția sexuala fata de persoane de același sex chiar daca se vor duce la manastire, lucru care se si intampla de multe ori in manastiri, desi biserica nu recunoaste.

Adoptând aceasta lege aberanta rusii dau dovada de o ignoranta crasa si de faptul ca se lasa condusi de patriarhul Kiril si de biserica ortodoxa calcând in picioare adevărul științific care e unul singur: ORINETAREA SEXUALA NU SE SCHIMBA si oamenii SE NASC cu ea, fiind determinata de gene si de hormonii din perioada prenatala, NU de mediul social care poate doar sa ofere condiții prielnice pentru persoanele care s-au născut cu alte orientări sexuale sau sa le distrugă, un mediu homofob ducând in mod inevitabil la depresii si sinucideri in rândul persoanelor LGBT.

Ce fac rușii acum este un mare act de homofobie, foarte probabil dictat de biserica ortodoxa in frunte cu patriarhul Kiril care vorbește cu ipocrizie despre iubire si in același timp instiga la ura. Numai niște fundamentaliști religioși care abia au acceptat ca Pamantul e rotund, după ce au fost arși pe rug cel puțin doi oameni care au avut tupeul sa sustina asta, si si in ziua de azi mai cred ca omul a fost făcut din lut in câteva zile ar putea sa gândească asa si sa vina cu legi care chipurile protejează minorii de promovarea agresiva a sodomiei care după ei e tot una cu pedofilia.

Este aproape de neînțeles cum au putut sa decada rușii in asemenea hal, rușii care trimiteau oameni in cosmos si aveau cercetare științifica, Este si mai trist ca aceasta moda tinde sa se extindă in tot estul Europei si chiar si in Republica Moldova, in zona Bălti s-a dat o asemenea lege.

2 comentarii:

  1. Păi, oraşul Bălţi e populat majoritar de ruşi şi acolo tot biserica rusă a decis asta, cu consilierii lor din primărie. Cred că asta şi urmăresc: îşi stabilesc hotarele lumii lor, diferite de Occident, prin isterie şi legi homofobe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Justificati-va, justificati-va baieti, orice argumente ,,stiintifice"ar fabrica cei asemenea voua, tot eronati vor fi cei atrasi de acelasi sex, sterili si sortiti disparitiei. Ce frumos este cand un barbat si o femeie se iubesc si aduc pe lume un copil ca rod al dragostei lor ! ce frumos , implinitor si firesc este ! Erorile biologice raman tot derapaje , oricum le-ai justifica. Diversitate, da dar nu eroare.

    RăspundețiȘtergere